anaktisi dedomenon anaktisi arxeion

Ανάκτηση δεδομένων & Ανάκτηση αρχείων

Έχασα τα αρχεία από το σκληρό μου δίσκο!

Σβήστηκαν όλα τα δεδομένα μου.

Δεν λειτουργεί ο σκληρός μου δίσκος.

Και τώρα τι; Πως γίνεται η επισκευή ενός σκληρού δίσκου και η ανάκτηση των δεδομένων μου; 

Η επιδιόρθωση σκληρού δίσκου και η ανάκτηση δεδομένων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία. Προσοχή όμως. Είναι καλό να μην προβείτε σε ενέργειες που πιθανόν να επιβαρύνουν τη διαδικασία ανάκτησης αρχείων.

Στην σελίδα αυτή μπορείτε να δείτε και ενδεικτικές τιμές ανάκτησης δεδομένων.

Η εταιρία μας, οι texnikoi.com, σας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από το χώρο σας και ΔΩΡΕΑΝ διάγνωση του προβλήματος για:

 

Απώλεια αρχείων – Ο σκληρός δίσκος δεν λειτουργεί

Μην πανικοβάλλεστε και μην κάνετε καμία ενέργεια αν προηγουμένως δεν έρθετε σε επαφή με κάποιον εξειδικευμένο τεχνικό. Λανθασμένες ενέργειες, όταν υπάρχει προβληματικός σκληρός δίσκος, μπορούν να οδηγήσουν σε μόνιμη και μη αναστρέψιμη απώλεια των δεδομένων. Με την πιστοποίηση ISO27001:2005 που έχουμε σαν εταιρία, όσον αφορά τη διαδικασία ανάκτησης δεδομένων, κάθε πελάτης είναι σίγουρος για την ακεραιότητα των διαδικασιών μας.

Η εταιρία Texnikoi.com παραλαμβάνει δωρεάν από το χώρο σας το αποθηκευτικό σας μέσο και πραγματοποιεί δωρεάν διάγνωση.

Η ανάκτηση δεδομένων και η ανάκτηση αρχείων απαιτεί μια ακολουθία συγκεκριμένων ενεργειών που εξαρτάται από το πρόβλημα  που αντιμετωπίζει ο δίσκος, το CD, το DVD ή το USB flash drive.

Η επισκευή σκληρού δίσκου δεν είναι εύκολη υπόθεση και πολλές φορές απαιτεί μέρες ή και εβδομάδες εργασίας.

Επαναφορά Αρχείων μετά απο format

Πολλοί χρήστες μετά από Format διαπιστώνουν ότι έχασαν αρχεία που χρειάζονταν. Η επαναφορά αρχείων μετά απο format είναι μια διαδικασία Λογικής Ανάκτησης δεδομένων και είναι σχεδόν εγγυημένη εάν ο χρήστης ΔΕΝ γράψει καινούρια δεδομένα στο σκληρό δίσκο.

Αν τα δεδομένα σας είναι κρίσιμα για εσάς, το βέλτιστο θα ήταν να μην αποπειραθείτε να επέμβετε στο δίσκο καθώς μπορεί με κάποια επέμβαση από εξωτερικό πρόγραμμα να μειώσετε τις πιθανότητες ανάκτησης των αρχείων σας. Αν δεν έχετε πρόβλημα να χάσετε κάποια από τα δεδομένα σας και θέλετε να αποπειραθείτε να προσπαθήσετε, υπάρχει μια πλειάδα προγραμμάτων για ανάκτηση δεδομένων, χωρίς όμως εγγυημένο αποτέλεσμα.

 

Βλέπω το δίσκο μου στα Windows αλλά όχι τα αρχεία

Το πιθανότερο πρόβλημα σε μια τέτοια περίπτωση είναι η φυσική φθορά του δίσκου. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει ο δίσκος να φτάσει το συντομότερο δυνατό στην εταιρία μας για ανάκτηση αρχείων και ως τότε να τον λειτουργήσετε όσο το δυνατόν λιγότερο, ώστε να μπορέσει να γίνει με μεγαλύτερη επιτυχία η ανάκτηση αρχείων.

Ο σκληρός δίσκος δεν αναγνωρίζεται απο το BIOS

Ένα πολύ συχνό σύμπτωμα μετά από ακούσια πτώση του δίσκου είναι πως όταν τον συνδέετε με το σύστημα σας, το λειτουργικό σύστημα παγώνει. Ο χαλασμένος σκληρός δίσκος δηλαδή να κολλάει την λειτουργία του υπολογιστή ή να μην αναγνωρίζεται καθόλου από το BIOS.

Προσπαθήστε να μην επιχειρήσετε άλλες ενέργειες με προγράμματα ανάκτησης δεδομένων καθώς ο δίσκος έχει συγκεκριμένη διάρκεια ζωής στην περίπτωση αυτή. Πρέπει να καταφτάσει στην εταιρία μας για διάγνωση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε ανάκτηση δεδομένων απο το σκληρό δίσκο σας.

 

Διαδικασία και Κόστος Ανάκτησης Δεδομένων

Η εταιρία Texnikoi.com δεν αποστέλλει τα μέσα αποθήκευσης στο εξωτερικό. Η ανάκτηση γίνεται στα εργαστήρια μας, από άρτια εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρίας μας και για το λόγο αυτό το κόστος ανάκτησης δεδομένων διατηρείται στα χαμηλότερα επίπεδα της αγοράς.

Οι βλάβες των μέσων τα οποία προσκομίζονται στην εταιρία μας, μπορούν για λόγους πληροφόρησης του πελάτη, να χωριστούν στα παρακάτω στάδια. Όσο πιο υψηλό είναι το στάδιο, τόσο πιο σοβαρή είναι η βλάβη και ανάλογα ανεβαίνει και το κόστος της εργασίας μας.

Ένας πρόχειρος τιμοκατάλογος ανάκτησης δεδομένων βρίσκεται παρακάτω :

 • Στάδιο 1: Πρόβλημα σε Software το οποίο προέκυψε από κατά λάθος διαγραφή, format ή άλλο κακό χειρισμό του χρήστη. Στις περιπτώσεις αυτές έχουμε: ανάκτηση αρχείων μετά από format, ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων κλπ.
  Κόστος: Συνήθως το κόστος δεν ξεπερνά τα 200€
 • Στάδιο 2: Προβλήματα στο firmware του σκληρού δίσκου, προβλήματα στο ηλεκτρονικό κύκλωμα (προβλήματα στο PCB, δεν παίρνει ρεύμα ο δίσκος, κλπ) ή μικρές βλάβες οι οποίες απαιτούν άνοιγμα του σκληρού δίσκου σε clean room και επισκευή των μερών του.
  Κόστος: Συνήθως το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 150€ έως 450€
 • Στάδιο 3: Μηχανικά προβλήματα του σκληρού δίσκου, στα platters, την κεφαλή ανάγνωσης, το motor ή το Spindle. Στη διαδικασία αυτή απαιτείται συνήθως άνοιγμα του δίσκου σε ειδικό περιβάλλον (clean bench) και χρήση εξειδικευμένων εργαλείων και τεχνικών που απαιτούν ιδιαίτερη ακρίβεια και αρκετό χρόνο.
  Κόστος: Συνήθως από 300€ έως 800€

Προσοχή: Σε Ανάκτηση από μέσο το οποίο έχει υποστεί βανδαλισμό από μη επαγγελματία τεχνικό ή άλλη “εταιρία ανάκτησης”, χωρίς αποτέλεσμα, η τιμή επιβαρύνεται. Σε περίπτωση που έχετε προσκομίσει το μέσον σας σε άλλη εταιρία ή έχει γίνει προσπάθεια ανάκτησης από τρίτο άτομο χωρίς αποτέλεσμα, ενώ έχουν δημιουργηθεί γρατζουνιές ή δαχτυλιές στα platters, η χρέωση είναι κατά πολύ μεγαλύτερη αν καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας μια τέτοια ανάκτηση. Μην εμπιστεύεστε εύκολα ιδιώτες και μη εξειδικευμένες εταιρίες που μπορεί να κάνουν δοκιμές με τους δίσκους σας, καθώς μπορεί να χάσετε για πάντα τα δεδομένα σας.

Δυστυχώς επειδή η διαδικασία διάγνωσης του σκληρού δίσκου είναι αρκετά δύσκολη διαδικασία, δεν μπορεί να σας δοθεί τιμή ανάκτησης δεδομένων τηλεφωνικά. Ο εξοπλισμός σας θα πρέπει να έρθει στο εργαστήριο μας για να μπορέσουμε να σας δώσουμε εκτίμηση τιμής για ανάκτηση δεδομένων.

Το κόστος ανάκτησης δεδομένων από ένα σκληρό δίσκο καθορίζεται από έναν πολύπλοκο αλγόριθμο ο οποίος συνυπολογίζει το κόστος των ανταλλακτικών που θα χρειαστούν, την ιδιαιτερότητα του περιστατικού, την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων καθώς επίσης και τις εργατοώρες που απαιτούνται για την ανάκτηση. Για το λόγο αυτό το μέσον προς ανάκτηση πρέπει να έρθει στο εργαστήριο μας και να πραγματοποιηθεί αναλυτική διάγνωση και ανάλυση του τελικού κόστους.

Για τη διαδικασία της διάγνωσης πρώτου επιπέδου δεν χρεώνεστε (αντίθετα με άλλες εταιρίες ανάκτησης δεδομένων), εφ’ όσον προσκομίσετε εσείς το μέσο στην εταιρία μας.

Συχνά προβλήματα με σκληρούς δίσκους και ανάκτηση

Σε συγκεκριμένα μοντέλα συναντάμε κοινά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζονται τις περισσότερες φορές επιτυχώς από την εταιρία μας. Παραδείγματα τέτοιων μοντέλων που κυκλοφορούν ευρέως είναι τα:

 • Seagate 7200.11 – Δεν αναγνωρίζεται από το BIOS
 • Seagate 7200.12 – Δεν αναγνωρίζεται από το BIOS ή δείχνει μηδενική χωρητικότητα
 • Seagate Barracuda LP 1TB ή 1,5ΤΒ – Δεν αναγνωρίζεται ή δείχνει μηδενική χωρητικότητα

Τα παραπάνω μοντέλα έχουν υψηλή πιθανότητα να εμφανίσουν προβλήματα στο firmware (System Area) ή και ηλεκτρικά / μηχανικά προβλήματα. Η εταιρία ανάκτησης δεδομένων Texnikoi.com, λόγω εμπειρίας καταφέρνει να αποκαταστήσει τα δεδομένα στα συνήθη προβλήματα των παραπάνω μοντέλων.

 

 

Ποιά εταιρία ανάκτησης δεδομένων να επιλέξω;

Οι εταιρίες στην Ελλάδα που διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για επιδιόρθωση firmware και μηχανικές βλάβες σε πιστοποιημένο περιβάλλον είναι ελάχιστες. Πολλές είναι όμως οι ιστοσελίδες στο internet που υπόσχονται Ανάκτηση δεδομένων χωρίς κανένα κόστος διάγνωσης.

Προσοχή διότι οι περισσότερες ιστοσελίδες δεν είναι καν εταιρίες, αλλά ιδιώτες οι οποίοι πειραματίζονται με τους δίσκους των πελατών τους.

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε για τα αρχεία που έχετε μέσα στο μέσον αποθήκευσης σας, τότε αναζητήστε μια εταιρία με ισχυρό Brand Name, πραγματικές εγκαταστάσεις και υπαλλήλους καθώς και ενδεχομένως πιστοποίηση του Clean Bench / Room των εγκαταστάσεων όπου ανοίγονται οι σκληροί δίσκοι. Κάθε σοβαρή εταιρία πρέπει να διαθέτει ειδικό χώρο για την διαδικασία των Physical Recoveries.

Η εταιρία texnikoi.com, και το εξειδικευμένο εργαστήριο της TicTac Laboratories, βρίσκεται στην αγορά της Ανάκτησης Δεδομένων από το 2002 και είναι αυτή τη στιγμή η εταιρία με τη μεγαλύτερη εμπειρία και εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

 

Διαδικασία που ακολουθείται στην Ανάκτηση Δεδομένων

Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται για το Data Recovery και η οποία τηρείται αυστηρά από κάθε αξιόπιστη εταιρία ανάκτησης δεδομένων και είναι η εξής:

1. Ο πελάτης προσκομίζει στα γραφεία μας, ή αποστέλλει με Courrier το μέσον που επιθυμεί να γίνει ανάκτηση δεδομένων.

2. Ενημερώνεται ο πελάτης για το ποσοστό του δίσκου που είναι ανακτήσιμο, χωρίς όμως να έχουμε σαφή εικόνα των αρχείων.

3. Αποστέλλουμε μια φόρμα στον πελάτη, η οποία πρέπει να υπογραφτεί και να επιστραφεί με Fax στην εταιρία μας. Στη φόρμα ο πελάτης υπογράφει ότι αποδέχεται τη διαδικασία ανάκτησης. Επίσης υπογράφει ότι μετά την ανάκτηση έχει τις ακόλουθες δύο επιλογές και μετά το μέσον μπορεί και να καταστραφεί.

4. Παραλαμβάνει μια λίστα με e-mail που περιέχει όλα τα αρχεία που μπόρεσαν να ανακτηθούν

5. Ο πελάτης μετά την παραλαβή της λίστας πληρώνει στο ακέραιο την τιμή που υπέγραψε ή πληρώνει τα έξοδα μεταφοράς και επιστρέφει σε αυτόν το μέσον αποθήκευσης.

 

Είναι πάντα δυνατή η ανάκτηση δεδομένων;

Η εταιρία ανάκτησης δεδομένων Texnikoi.com είναι από τις λίγες εταιρίες ανάκτησης δεδομένων στην Ευρώπη που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προχωρήσει σε επανάκτηση αρχείων ακόμα και από περιπτώσεις στις οποίες άλλες εταιρίες ανάκτησης αρχείων έχουν προσπαθήσει ανεπιτυχώς διότι δεν έχουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξοπλισμό. Όλες οι ανακτήσεις δεδομένων από την εταιρία μας γίνονται στην Ελλάδα.

Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν να παραλαμβάνουμε δίσκους από πελάτες, οι οποίοι έχουν πάει σε άλλες εταιρίες και ο δίσκος τους έχει χαρακτηριστεί ως μη ανακτήσιμος, ενώ τελικά καταφέραμε να πάρουμε δεδομένα στα εργαστήρια μας. Τέτοιες περιπτώσεις παίρνουν παραπάνω χρόνο, έχουν μικρότερο ποσοστό επιτυχίας, καθώς έχουν ανοιχτεί από άλλους με αποτέλεσμα να έχει επιδεινωθεί η κατάσταση του δίσκου, παρ’ όλα αυτά υπάρχει σχετικά ικανοποιητικό ποσοστό επιτυχίας.

 

Ασφάλεια και Εχεμύθεια στην ανάκτηση αρχείων

Στην εταιρία μας η Ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά και η εχεμύθεια είναι βασικά χαρακτηριστικά της εταιρίας μας.

Κατά την διάγνωση του προβληματικού μέσου, η εταιρία μας στέλνει στον πελάτη ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος, δεσμεύεται για την αποπληρωμή του, ενώ η εταιρία υπογράφει ότι εξασφαλίζει τον πελάτη από οποιαδήποτε χρήση ή διαρροή των δεδομένων του.

Η ανάκτηση των δεδομένων γίνεται απο υπολογιστές οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Τα δεδομένα σας φυλάσσονται για 10 ημέρες, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι τα έχετε λάβει ασφαλώς και μετά αυτομάτως διαγράφονται από τον προσωρινό χώρο αποθήκευσής τους με ειδικά εργαλεία (Wipe Tools) που δεν επιτρέπουν την ανάκτηση τους.

 

Απο τι μέσα μπορούν να ανακτηθούν τα δεδομένα;

Στην εταιρία μας μπορούμε να κάνουμε ανάκτηση δεδομένων από:

 

Τι ελπίδες έχω να ανακτηθούν τα δεδομένα μου;

Οι περιπτώσεις ολοκληρωτικής ανάκτησης αρχείων (επισκευή σκληρού δίσκου) αγγίζουν το 85% των μέσων που παραλαμβάνουμε, ποσοστό το οποίο είναι αρκετά ενθαρρυντικό.

Πιο συγκεκριμένα, στο 93% των περιπτώσεων μπορεί να ανακτηθεί ένα ποσοστό του σκληρού δίσκου ενώ σε ένα ποσοστό 7% παραλαμβάνουμε σκληρούς δίσκους στους οποίος δεν μπορούμε να ανακτήσουμε τίποτα λόγω σοβαρού προβλήματος ή λόγω του ότι έχουν επιχειρήσει ανάκτηση άλλες εταιρίες με αποτέλεσμα να καταστρέψουν τον δίσκο.

 

Πότε υπάρχει αδυναμία στην ανάκτηση αρχείων;

Στις περισσότερες περιπτώσει η ανάκτηση των αρχείων είναι εφικτή, όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπου δυστυχώς δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Τέτοιες περιπτώσεις είναι οι παρακάτω :

 • Αν έχουν γραφτεί αρχεία πάνω στα δεδομένα που επιθυμείτε να ανακτήσετε. Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να ανακτήσει τα αρχεία σας. Δεν ισχύει το ίδιο όμως αν έχει γίνει format του δίσκου ακόμα και άνω της μιας φοράς (στην περίπτωση αυτή δεν γράφονται νέα αρχεία στο δίσκο και μπορούμε να κάνουμε πλήρη ανάκτηση).
 • Αν έχει γίνει ανασυγκρότηση του δίσκου
 • Αν έχει γίνει Low Level Format (εξειδικευμένη διαδικασία)
 • Αν έχει καταστραφεί η επιφάνεια του σκληρού δίσκου. Αν έχει γρατζουνιστεί, αν έχει σπάσει, ακόμα και αν ένας κόκκος σκόνης έχει καταφέρει και έχει εισέλθει.
 • Αν ο δίσκος έχει πάει σε άλλη εταιρία ή τεχνικό και έχει ανοιχτεί σε μη καθαρό περιβάλλον ή έχουν γίνει πειραματισμοί ανάκτησης. Σε τέτοια περίπτωση η τιμή ανάκτησης επιβαρύνεται αισθητά, ενώ τα ποσοστά επιτυχούς ανάκτησης είναι λιγότερα του 20%.

 

Τιμές Ανάκτησης δεδομένων

Η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων ξεκινάει από 100 ευρώ σε περίπτωση που πρόκειται για Software πρόβλημα του δίσκου (Στάδιο 1) ενώ σε περίπτωση που προχωρήσουμε σε επόμενα στάδια (Στάδιο 2 & 3) τότε το κόστος ανεβαίνει αρκετά ανάλογα τα ανταλλακτικά και τις εργατοώρες που θα χρειαστούν για την επαναφορά αρχείων από το σκληρό δίσκο. Οι τιμές πολλαπλασιάζονται όταν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο ανάκτησης των αρχείων.

Η διάγνωση του δίσκου είναι δωρεάν εάν ο πελάτης αποδεχτεί την προσφορά και προχωρήσει σε ανάκτηση. Σε περίπτωση που αρνηθεί την προσφορά καταβάλει την ελάχιστη χρέωση Service. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με δόσεις.

Αν δεν καταφέρουμε να ανακτήσουμε όλα ή μέρος απο τα χαμένα αρχεία σας δεν πληρωνόμαστε, εκτός αν υπάρχουν μεταφορικά έξοδα για να φθάσει ο σκληρός δίσκος στην εταιρία μας.

 

Πόσο χρόνο θα πάρει η ανάκτηση δεδομένων;

Η πρώτη διάγνωση ανάκτησης δεδομένων καθώς και η εκτίμηση του κόστους εξαρτάται χρονικά από το φόρτο εργασίας του τμήματος ανάκτησης δεδομένων της εταιρίας μας. Μια μέση χρονική εκτίμηση για τη διάγνωση είναι περίπου στις 3-10 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος ανάκτησης δεδομένων εξαρτάται από την βλάβη του σκληρού δίσκου ή του μαγνητικού μέσου που θα παραλάβουμε. Συνήθως ο χρόνος ανάκτησης των περισσότερων εργασιών κυμαίνεται περίπου σε 1-15 εργάσιμες ημέρες. Σε σπάνιες περιπτώσεις όπου έχουμε σοβαρή ζημιά στο σκληρό δίσκο, η εταιρία μας θα χρειαστεί να παραγγείλει ανταλλακτικά από το εξωτερικό και ενδεχομένως να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να προχωρήσει η διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος που καταναλώνει το προσωπικό μας για την ανάκτηση των δεδομένων σας, είναι προς όφελος του τελικού πελάτη καθώς η εταιρία ενδιαφέρεται να φέρει εις πέρας μια επιτυχημένη επαναφορά των αρχείων σας.

Χρόνοι Παράδοσης της διάγνωσης:

 • Economy Data Recovery Diagnosis: Διάγνωση σε 3-5 ημέρες
  Κόστος Διάγνωσης Φορέα: Δωρεάν (περιλαμβάνει & παραλαβή)
 • Express Data Recovery Diagnosis: Διάγνωση μέσα σε 24 ώρες.
  Κόστος Διάγνωσης Φορέα: 300€. Επίσης, 100% επιβάρυνση τιμής της ανάκτησης.

 

Τί γίνεται αν χρειαστούν ανταλλακτικά που δεν υπάρχουν;

Η εταιρία πολλές φορές χρειάζεται να προμηθευτεί ανταλλακτικά για τις περιπτώσεις των πελατών της. Αν συμβεί αυτό κάποιος αντιπρόσωπος μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει για το κόστος το οποίο καλείστε να αναλάβετε εσείς ή να μας προσκομίσετε το ανταλλακτικό που χρειαζόμαστε. Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε ανταλλακτικά, η εξαγωγή λίστας για τον πελάτη δεν είναι εφικτή και πραγματοποιείται μετά την επιτυχή εγκατάσταση των ανταλλακτικών

 

Μπορώ να πληρώσω σε δόσεις με πιστωτική κάρτα;

Η εταιρία μας κατανοώντας την δυσκολία αρκετών ιδιωτών να αποπληρώσουν τα υψηλά κόστη της ανάκτησης των δεδομένων τους, παρέχει τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω πιστωτικής κάρτας. Αποδεκτές είναι όλες οι γνωστές πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες της αγοράς.

 

Αποστολή μέσου για διάγνωση και ανάκτηση

Μπορείτε να προσκομίσετε το σκληρό δίσκο ή το μαγνητικό σας μέσο στα γραφεία της εταιρίας μας ή να αποστείλετε με Courrier το μέσο στα γραφεία μας.

Σε περίπτωση που θα γίνει αποστολή με Courrier, το κόστος της αποστολής με Speedex Courrier το επιβαρύνεται η εταιρία μας, ενώ θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο για να λάβει πληροφορίες για τη συσκευασία. Η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή απώλεια προκληθεί από την εταιρία Courrier στο μέσον του πελάτη.

Κάθε μέσον που θα προσκομίζεται στα γραφεία μας, θα πρέπει να συνοδεύεται από εκτυπωμένη, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την παρακάτω φόρμα :

 

Μεταπώληση υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων

Για εσάς που έχετε κατάστημα πληροφορικής, επικοινωνήστε μαζί μας για την ενημέρωση σας στην μεταπώληση των υπηρεσιών ανάκτησης δεδομένων. Παρέχουμε ανώνυμες φόρμες για να μπορείτε να προσθέσετε το λογότυπο της εταιρίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.