αναβάθμιση του laptop ή του desktop / pc σας

Αναβάθμιση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή σας

 

Το laptop ή το desktop μου δεν λειτουργεί πολύ γρήγορα. Χρειάζεται αναβάθμιση;

Αν ναι πως ψάχνω την βέλτιστη επιλογή τεχνικού στην αγορά;

Με συμφέρει να κάνω αναβάθμιση ή απλά να αγοράσω έναν καινούριο υπολογιστή;

Έχω ακούσει ότι η αναβάθμιση στα laptop είναι καλή επιλογή. ίναι καλή επιλογή. στην αγορά. Τι κάνω στην περίπτωση του pc μου;

 

Η αναβάθμιση του desktop σας στον χώρο σας.

Οι τεχνικοί του PCMages έρχονται στον χώρο σας και πριν ξεκινήσουν την οποιαδήποτε εργασία αναβάθμισης διενεργούν μια επιτόπια πραγματογνωμοσύνη. Με βάση τα εκάστοτε δεδομένα, σας συμβουλεύουν εάν είναι βέλτιστο να κάνετε την αναβάθμιση ή εάν το κόστος της θα είναι τόσο μεγάλο που δεν αξίζει η όλη διαδικασία. Διότι, πολλές φορές, κάποια ανταλλακτικά απαραίτητα για την αναβάθμιση είναι δυσεύρετα και κοστίζουν πολύ. Ακόμη, σε πολλές περιπτώσεις η έκβαση της αναβάθμισης δεν είναι εγγυημένη 100% και δεν είναι σίγουρο ότι ο υπολογιστής θα λειτουργεί σωστά. Έτσι, υπάρχει η πιθανότητα να είναι πιο λογικό από άποψη κόστους να αγοράσετε έναν νέο υπολογιστή από το να αναβαθμίσετε τον ήδη υπάρχοντα.

 

Διενέργεια έρευνας αγοράς hardware

 

Πολλές φορές, οι πελάτες μας αγοράζουν hardware και software μη συμβατά με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους θεωρώντας ότι είναι τα κατάλληλα εργαλεία για την αναβάθμιση που σκοπεύουν να κάνουν. Εάν αυτές οι ενέργειες γίνουν πριν την πραγματογνωμοσύνη από δικό μας τεχνικό είναι πολύ πιθανόν η αγορά να είναι λανθασμένη και από άποψη τιμής και από άποψη υλικού και τεχνολογίας.

Οι PCMages δεν εμπορεύονται hardware. Έτσι δεν έχουμε κανένα κέρδος από αυτό τον τομέα. Μπορούμε λοιπόν να σας συμβουλεύσουμε χωρίς κανένα προσωπικό κέρδος, να κάνουμε έρευνα αγοράς και να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο οικονομική αγορά. Ο συνεργάτης μας που σας επισκέπτεται στον χώρο σας μπορεί μετά την εξέταση του υπολογιστή σας να σας υποδείξει τις δυνατότητες αναβάθμισης τους εργαλείου σας καθώς και τις επιλογές σας.

Γίνεται λοιπόν προφανές πως το κόστος της επίσκεψης αξίζει και είναι στην πλειονότητα των περιπτώσεων πολύ μικρότερο από απερίσκεπτες ή ανούσιες αγορές και δράσεις.

 

Ουσιαστικά οι PCMages αναλαμβάνουν:

  1. Την αναβάθμιση της μνήμης RAM του υπολογιστή σας
  2. Την εγκατάσταση DVD-ROM
  3. Την έρευνα αγοράς, την αγορά και την τοποθέτηση ενός σκληρού δίσκου (hard disk)
  4. Την αναβάθμιση του επεξεργαστή σας
  5. Άλλες εργασίες που προκύπτουν κατά ειδική περίτπωση

 

Πόσο κοστίζει;

Οι παραπάνω εργασίες καλύπτονται από τους τεχνικούς μας σε διάστημα 1 έως 2 ωρών, ανάλογα πάντα με την κατάσταση του υπολογιστή σας, τις απαιτήσεις σας και τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν κατά την διάρκεια της αναβάθμισης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό μας κατάλογο με τις τιμές της επίσκεψης ενός τεχνικού στον χώρο σας.