παράδοση μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών σπίτι σας

Παράδοση Μαθημάτων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο σπίτι σας.

 

Είμαι πολύ μεγάλος για να μάθω τώρα να χειρίζομαι υπολογιστές;

Ποια η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μου να μαθαίνει να χρησιμοποιεί το Microsoft Office και γενικότερα το Internet;

Σε όποια απορία και σε όποια ηλικία και εάν είστε, οι PCMages βρίσκοντα δίπλα σας.

Η γνώση των ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι κάτι πολύτιμο και πολλές φορές αυτονόητο σήμερα. Έτσι, κανένας δεν πρέπει να αποκλείεται από αυτήν. Κάθε ηλικία με τις δικές τις προκλήσεις, κάθε άνθρωπος με τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς. Το σίγουρο είναι ότι όλοι μπορούν να μάθουν.

 

Τμήματα για αρχάριους

Για να αρχίσει κάποιος να μαθαίνει πως να χειρίζεται ένα υπολογιστή δεν είναι απαραίτητη καμία απολύτως άλλη γνώση πάνω στο αντικείμενο. Πιστεύουμε ακράδαντα την σοφή ελληνική παροιμία:

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι η δική μας αγάπη για την μαγεία που προσφέρουν οι ηλεκτρονική υπολογιστές και η περιήγηση στον μεγαλειώδη παράλληλο κόσμο του Internet είναι εύκολο να μεταφερθεί και σε εσάς, μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Κάποιες από τις αρχικές βασικές γνώσεις που αποκτάται από τα πρώτα κιόλας μαθήματα και οι οποίες θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας είναι:

 1. Πως να χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο
 2. Πως να μπαίνετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και πως να το χρησιμοποιείται σωστά
 3. Πως να ξεκινήσετε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
 4. Πως μπορείτε να κάνετε live chat, δηλαδή να συζητάτε μέσω Internet με φίλους και γνωστούς σας
 5. Πως να ξεκινήσετε και να ολοκληρώσετε ένα web

Τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρουμε λοιπόν μπορούν να «φτιαχτούν» στα μέτρα σας. Θα γίνονται όποτε εσείς μπορείτε και θα ολοκληρωθούν μόλις νιώθετε και είστε πραγματικά έτοιμοι και όχι μόλις έχει επέλθει κάποιος συγκεκριμένος χρόνος. Η διαδικασία και ο ρυθμός εκμάθησης θα είναι αποκλειστικά βασισμένη και χτισμένη επάνω στις δικές σας ανάγκες. Οι PCMges θα είναι δίπλα σας μέχρι να είστε τελείως αυτόνομοι και να μην χρειάζεστε πια τις συμβουλές μας.

 

ποια ηλικία είναι η βέλτιστη για να μάθω να χειρίζομαι ηλεκτρονικούς υπολογιστές

 

Υπάρχει κάποια πιστοποίηση την οποία μπορώ να έχω;

Πως μπορώ να αποδείξω ότι όντως γνωρίζω να χειρίζομαι τους Η/Υ;

Υπάρχουν διάφορα πτυχία τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε, τα οποία πιστοποιούν τις γνώσεις σας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κάποια από τα πιο γνωστά είναι το ECDL και το ITC.

Για να αποκτήσετε κάποιο από αυτά τα πτυχία θα πρέπει να εξεταστείτε σε διάφορα αντικείμενα. Τα πιο βασικά είναι τα ακόλουθα:

 

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Access
 • Outlook
 • Internet

 

Όλα τα αντικείμενα που αναφέρθηκαν παραπάνω μπορούν εύκολα και άμεσα να διδαχθούν σε ένα ευέλικτο one-to-one φροντιστηριακό μάθημα δομημένο πάνω στις ανάγκες σας. Το σεμινάριο αυτό θα διαρκέσει όσο χρειάζεστε εσείς. Κύριος σκοπός μας είναι να πάρετε όλες τις απαράιτητες γνώσεις και να είστε ανεξάρτητοι. Να μην χρειάζεστε την δική μας επίβλεψη. Ωστόσο, οι PCMages θα είναι δίπλα σας πάντα όταν τους έχετε ανάγκη.

 

Χρειάζομαι πιο εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τέτοιες γνώσεις μπορεί να είναι η χρήση του AutoCAD, του Photoshop, του Corel, του Dreamweaver, του Illustrator, η ακόμη και σχεδίαση ιστοσελίδων σε διάφορα templates όπως WordPress WordPress ή Drupal. Οποιαδήποτε και εάν είναι η ανάγκη σας μπορούμε να διαμορφώσουμε ένα φροντιστηριακού τύπου σεμινάριο με άμεση έναρξη μόλις το επιθυμήσετε.

 

Ποιο είναι το κόστος των σεμιναρίων;

Η χρέωση για αυτά τα σεμινάρια είναι σταθερή / ανά ώρα. Η τιμή αυτή είναι διαφορετική εάν πρόκειτε για ιδιώτες ή για εταιρίες. Για αναλυτικές πληροφορίες αναφορικά με το κόστος μπορείτε να δείτε τον τιμοκατάλογό μας εδώ. Ωστόσο, στην περίπτωση όπου οι ώρες των μαθημάτων είναι πολλές οι PCMages προσφέρουν και συμβόλαια υποστήριξης. Με αυτά τα συμβόλαια μπορείτε να προαγοράσετε τις ώρες μαθημάτων και να έχετε συνολική έκτπωση ύψους 30% στην αρχική τιμή.

 

AutoCAD

Το AutoCAD είναι ένα πρόγραμμα που αναφέρεται κυρίως σε επαγγέλματα που απαιτούν την χρήση σχεδίου (όπως για παράδειγμα οι μηχανικοί). Το AutoCAD δίνει την δυνατότητα άμεσης, εύκολης και γρήγορης σχεδίασης καθώς και επεξεργασίας των σχεδίων. Κατόψεις, όψεις, τομές σπιτιών, ισομετρικά σχέδια, σχέδια ισοΰψών καμπυλών, τοπογραφικά διαγράμματα καθώς πλέον και τρισδιάστατα σχέδια (βασισμένα σε AutoCAD 3D) είναι κάποιες από τις εφαρμογές του εν λόγω προγράμματος στην πράξη.

Τα μαθήματα που θα κάνετε με τους PCMages θα σας προετοιμάσουν για τις εξετάσεις του AutoCAD Level 1 για τις εξετάσεις πιστοποίησης ECDL CAD. Αυτή η πιστοποίηση σας δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, καθώς πολλοί είναι αυτοί που διατείνονται ότι γνωρίζουν AutoCAD αλλά λίγοι εκείνοι που πραγματικά ξέρουν πως να το χρησιμοποιούν.