Εγκατάσταση ADSL σύνδεσης

Πρόβλημα δικτύου;

Σου έχει τύχει κάτι απο τα παρακάτω;
 • Έχω πρόβλημα με το Internet
 • Ξαφνικά κόβεται το δίκτυο!
 • Δεν συνδέεται ο υπολογιστής μου με το Internet
 • Γιατί Δεν έχω δίκτυο;
 • Δεν έχω καλό σήμα WiFi!
 • Έχω πρόβλημα με τη συνδεση ADSL!

Σήμερα δεν μπορούμε να σκεφτούμε μια επιχείρηση ή ένα σπίτι το οποίο δεν έχει σύνδεση στο Internet ασύρματα (WiFi) ή μέσω καλωδίου (LAN).

Το διαδίκτυο έχει μετατραπεί από αγαθό πολυτελείας σε βασική παροχή.

Το δίκτυο μου έχει πρόβλημα!

Τι γίνεται όμως σε περιπτώσεις που το Internet έχει προβλήματα;

Ένα πρόβλημα στο WiFi, το τοπικό δίκτυο ή την σύνδεση ADSL, συνήθως είναι εύκολη υπόθεση για ενα τεχνικό.Μιχάλης (PcMages)

Όπως είναι φυσικό, λόγω της ελεύθερης αγοράς και της ζήτησης, πολλές εταιρίες παροχής υπηρεσιών Internet δραστηριοποιούνται στον χώρο. Τα πακέτα που προσφέρονται λοιπόν είναι ακόμη περισσότερα και μάλιστα αλλάζουν και διαρκώς.

Ποια εταιρία να εμπιστευτώ και ποια είναι η κατάλληλη ταχύτητα internet για την δουλειά που το θέλω;
Οι PC Mages, με τρόπο όχι μαγικό αλλά μέσω πολύχρονης εμπειρίας, μπορούν να δώσουν απαντήσεις σε ότι απορία έχετε αναφορικά με τα συμβόλαια παροχής Internet.

Ακόμη, το εκπαιδευμένο προσωπικό μας που μπορεί να συζητήσει τις απαιτήσεις σας και να καλύψει τις ανάγκες σας (από την άποψη των πολλών επιλογών αλλά και των οικονομικών κριτηρίων), συνδυάζοντας διάφορα πακέτα παροχών σταθερού τηλεφώνου και σύνδεσης στο internet.

Παιδί και Internet

Ένας τεχνικός μας σας επισκέπτεται και σε διάστημα 1 ώρας έχετε επιλέξει μαζί την πιο συμφέρουσα προσφορά της αγοράς σε πλήρη συμφωνία με τις ανάγκες σας.

Οι PC Mages, σε συνεργασία με κάποιους από τους μεγαλύτερους παίκτες της αγοράς όπως πχ η Hellas online, η Tellas, η Forthnet και η OTEnet, σας αναλαμβάνουν εξολοκλήρου. Δηλαδή:

 • Βοηθάνε στην επιλογή του κατάλληλου για τις ανάγκες σας πακέτου
 • Διενεργούν την αγορά του πακέτου
 • Συνδέουν και εγκαθιστούν τον εξοπλισμό στο χώρο σας.

Ποιο πακέτο Internet να πάρω;

Αφού γίνουν τα δυο πρώτα βήματα, αυτό της επιλογής και της αγοράς του βέλτιστου πακέτου σας, οι PC Mages εκτελούν μια σειρά ενεργειών στον χώρο σας για την σύνδεση και την ομαλή λειτουργία του πακέτου σας – σταθερής τηλεφωνίας και σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Κάποιος ειδικός συνεργάτης μας εκτελεί τα ακόλουθα:

 1. Εγκαθιστά το router
 2. Το διαμορφώνει (παραμετροποίηση) ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες
 3. Ρυθμίζει τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας – όπως Microsoft Outlook και Microsoft Outlook express
 4. Διενεργεί υποδείξεις ως προς την χρήση του Internet Explorer
 5. Επεξηγεί τον τρόπο χρήσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email), των διαφόρων μηχανών αναζήτησης (όπως του google) καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του webmail.

Πόσο κοστίζει;

Ο χρόνος διάρκειας των παραπάνω βημάτων και ρυθμίσεων στον χώρο σας δεν ξεπερνάει τις δυο ώρες. Κυμαίνεται δηλαδή από μια μέχρι δύο ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες σας, τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του χώρου σας καθώς και τα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της εγκατάστασης της ADSL σύνδεσης. Πατήστε εδώ για έναν πλήρη οδηγό των χρεώσεων των υπηρεσιών μας.

Πρόβλημα με την σύνδεση σου;

Κάλεσε μας τώρα για να μιλήσεις με κάποιον τεχνικό για να συζητήσεις το πρόβλημα σου και να δώσουμε λύσεις