συμβολαιο τεχνικης υποστήριξης

Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης

Μεγάλες ή μικρές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες ή ιδιώτες, κανένας δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ηλεκτρονικούς υπολογιστές σήμερα. Ωστόσο τα προβλήματα με τα οποία μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι είναι ουκ ολίγα. Και πολλές φορές, ακόμη και εάν είναι απλά να λυθούν για κάποιον ειδικό, ένας μέσος χρήστης είναι πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσει. Με αποτέλεσμα;  Να καθυστερεί η εργασία και να παρακωλύονται οι δουλειές του χρήστη.

Οι PCMages κατανοούν αυτά τα προβλήματα και σας παρέχουν μια μεγάλη γκάμα Συμβολαίων Τεχνικής Υποστήριξης για να επιλέξετε, από εταιρικά μέχρι προγράμματα για ελεύθερους επαγγελματίες ή εργασία από το σπίτι.

Παροχές του Συμβολαίου Τεχνικής Υποστήριξης


Μέχρι σήμερα για το σκοπό της μηχανογράφησης της εταιρίας σας ήσασταν υποχρεωμένοι είτε να προσλάβετε εξειδικευμένο και αποκλειστικό προσωπικό, είτε να επιλέγετε κάθε φορά διαφορετικούς τεχνικούς, δίχως να μπορείτε να βασιστείτε στην τυπικότητα και την ικανότητα τους να εκδώσουν τα νόμιμα παραστατικά που χρειάζεστε.

Πλέον έχετε την επιλογή των ανταγωνιστικών και αποτελεσματικών επαγγελματικών υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που σας παρέχει η εταιρία μας. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο συμβόλαιο μηνιαίας τεχνικής Υποστήριξης και στο Συμβόλαιο Υποστήριξης προαγοράς ωρών, ανάλογα με τις δικές σας επαγγελματικές ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

 

Τι σας δίνει δηλαδή ένα Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης;

 • Προσωπικό τεχνικό Η/Υ ( ανάλογα με το συμβόλαιο ανταποκρίνεται μαζί σας εντός 4, 24 ή 48 ωρών)
 • Έκπτωση στην τιμή των υπηρεσιών έπειτα από κάθε χρήση του τεχνικού μας (τελική μείωση της τιμής έως και 30%)
 • Δυνατότητα υποστήριξης και Σαββατοκύριακα ή αργίες (με την επιλογή του αντίστοιχου τύπου συμβολαίου)
 • Τηλεφωνική επικοινωνία Άμεσης Ανάγκης με το κινητό τηλέφωνο του τεχνικού σας
 • Άμεση απoμακρυσμένη υποστήριξη (remote support

 

Συμβόλαιο Προαγοράς Ωρών

Με τα Συμβόλαια προαγοράς ωρών η εταιρία μας σας παρέχει υπηρεσίες για τις αντίστοιχες ώρες που έχετε αγοράσει είτε με την επίσκεψη κάποιου τεχνικού μας στον χώρο σας είτε με την χρήση της εφαρμογής της απομακρυσμένης βοήθειας. Με αγορά μεγαλύτερου πακέτου ωρών μειώνεται αντίστοιχα και η τιμή του συμβολαίου.

Εάν λοιπόν είστε εταιρία ή ιδιώτης που θέλει να ξοδεύει τα χρήματά του έλλογα, τότε αυτά τα συμβόλαια είναι value for money. Καθώς πληρώνεται ακριβώς για αυτό που παίρνετε και ταυτόχρονα εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τις εκπτώσεις και τις προσφορές μας.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με τους PCMages για να ενημερωθείτε από κάποιον υπεύθυνο σχετικά με το κόστος των Συμβολαίων με προαγορά ωρών.

 

3d illustration: Online tools, technical support. Mouse and a gr

Εξωτερική Μηχανογράφηση Επιχείρησης

Έστω ότι η εταιρία σας έχει ανάγκη από πολλές ώρες τεχνικής υποστήριξης καθημερινά. Και χρειάζεστε ένα συμβόλαιο στο οποίο να πληρώνετε ένα fix ποσό τον μήνα για απεριόριστη τεχνική υποστήριξη από τους τεχνικούς μας. Οι PCMages έχουν την λύση και σε αυτό.

Ένας τεχνικός μας επισκέπτεται τον χώρο σας και κάνει μια εμπειρογνωμοσύνη αναφορικά με τον μέσο χρόνο που θεωρητικά χρειάζεται η εταιρία σας κάθε μήνα για να καλύψει την μηχανογράφηση. Έτσι, αντί να αποκτήσετε το δικό σας τμήμα μηχανογράφησης (που σημαίνει επιπλέον προσωπικό και επιπλέον ανάγκες στέγασης του) έχετε την εναλλακτική του δικού μας συμβολαίου.

Οι PCMages παρέχουν σε αυτό το συμβόλαιο:

 • Προληπτική συντήρηση των ηλεκτρονικών σας συστημάτων σε μηνιαία βάση
 • Επισκευές του hardware και του software σας, όταν προκύψει ανάγκη
 • Απομάκρυνση ιών και λοιπού κακόβουλου λογισμικού
 • Αναβαθμίσεις λογισμικού (και hardware όπου κριθεί απαραίτητο)
 • Εγκατάσταση και σύνδεση Η/Υ στο δίκτυο σας
 • Αναβάθμιση του δικτύου σας
 • Ανταπόκριση στο πρόβλημα σας κάποιου τεχνικού μας εντός μιας ημέρας (24 ωρών)
 • Απεριόριστη απομακρυσμένη υποστήριξη και υποστήριξη μέσω τηλεφώνου
 • Συμβουλευτική

Στο παραπάνω συμβόλαιο δεν συμπεριλαμβάνονται το hardware ή οποιαδήποτε ανταλλακτικά χρήζουν αλλαγής. Η τοποθέτησή τους όμως είναι δωρεάν.

Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με τους PCMages για να ενημερωθείτε από κάποιον υπεύθυνο σχετικά με το κόστος του εν λόγο συμβολαίου.